Welcome to Comment :)

Saturday, May 21, 2011

No more Sem 1, 2, 3, 4 and 5..






























Hello.. ;)

Today i would like to share about a real feeling towards the end of my 5 semester at MARA Professional College Indera Mahkota..

Hohoho.. FYI, i have finish my 5th semester on last Wednesday.. But i went back home on Thursday.. Hohoho.. A bit tires as all my belonging i take all my own. No more friends as they are went back early a day from me. However, im satisfied as all things i do taking home. excepted my extension wire.

Lots of things happened in my life during last semester.. I do fought with USELESS, DUMB, ANNOYING AND RIDICULOUS people.. Almost slap someone face and kick their ash! FUCK U!!!! DAMN HATE U DAMN DAMN DAMN MUCH!!! Otherwise, i saw my BFF cried for my 1st time ever during a discussion.. Whoa.. I cant say a word! My heart is harder than a sea rock but a bit soft than a diamond.. However, i will not cry in front of people.. Im not tryin to be hypocrite but just want to teach my heart to be more calm and tough.

Well, i do like almost the end of the classmates meeting.. We're have a small party which are make a fire from charcoal and some wooden sticks and having burger, sausages, crab sticks and chicken balls.. Thanks to Farah's mother becoz sponsor some Laksa for us.. So yummy.. Oh ya! the gifts..!!! every individual need to bring a small gift and we are goin to exchange the gift by taking a lucky numbers. So fun..

Hye more things to be share.. Playing around the chair.. If u cant have a sit, u will need to singing or dancing in front!!! Yeah.. Im the loser! 1st person! yay.. Thus, just having a boring song.. AHAHAHHAHAHAHHA... What to do.. A bit shy to dance as im not a professional dancer.. Ngeee... Then, we are having the frank session among us.. We talked about everything that bad and good among members. I would like to say that, I HATE U, U AND U..!!! FOREVER N EVER.. I DONT GIVE U A DAMN BUT U GIVE ME SHITTTSSS..!!! That the best words for SUCKERS like U! Hoh! No such FORGIVES for PEOPLE like U! What next? Hurm.. Continuous scene.. Where 4-5 members need to say word by words about a news.. Ahahahhaha.. funny 1! Then, having sad, happy, crazy and fear (i think) weather news.. The winner is Aza! The crazier one.. :D

Next, dancing time.. A bit crazy as we are switch on the techno and other dancing musics.. Most of us are dancing while a certain members are not.. For the 1st time i saw Yana dancing! yay! so smooth.. hohoho.. Fun! Fun! Fun! That such words i ever saying..

After the moment, we are having a pleasure time having a dinner at cafe.. Together with Sir Bad.. He is so cool.. Like to spent time with us.. As he is our Marketing and Organizational Behavour's lecturer.. And the closest male lecturer to us. Just having dinner and open some topic esp for our last class program! Outing with him..

Yeah.. Last program with members of DEC 5A Jan-June 2011.. We were Sud, Yana, Tikah, Jue, Zue, Amy, Cyuk, Aza, Nana, Ikhwan, Fi3, John and together with our daddy, Sir bad.. Location at East Cost Mall Kuantan.. Activities: Lunch, Kongsi's movie, karaoke, walking around ECM and lastly having dinner at Taj restaurant. During the karaoke, lots of song we are sang.. This includes Love story, Baik2 sayang, Yank and others i cant remember. Sure i enjoyed all the moment with my friends.. Thanks God.. All the enemies not joint our event.. If not.. Such a spoiled time..

So far thats all i can remember.. Hye.. here i'll attach some pics of our activities ya.. ;)
Love DEC 5A (FRIENDS ONLY!)


Sunday, May 15, 2011

Dan Bila Esok - Sofaz

video



Hype!
Just nak share 1 lagu beserta lirik.. Sebab lagu ini, part perempuan yg nyanyi amat aku suka..


"Mungkinkah esok kita kan bertemu kembali,
masihkah ada ruang di dalam hatiku..
untuk cinta yang pernah engkau miliki,
untuk selama-lamanya..."

Bagi aku setiap lagu ada makna tersendiri.. Aku suka lagu ni ada sebab tertentu juga. Esp the part i've quote. The special part!

Enjoy okay.. :D

Si Penipu Vs. Si Celik IT



Vs.



Salam n hello..
Oleh sebab aku da xde sangat idea nak buat apa malam neh, ape kate aku becerita pengalaman aku membace 1 article yang aku pernah jumpe kat Facebook.. Sangat kelaka.. (bagi aku la kan). Just penceritaan semula n not exactly words by words aku engat.. Lau korang rajin nak bace n comment, thats would be great.. ;) wink wink.. Okay, lets proceed ya.. :D

"Aku dan dia baru beberapa bulan becinta, mula2 perkenalan kami amat lucu. Setelah beberapa bulan bersms dan oncall, dia mula meluahkan isi aty utk menjadikan aku kekasehnya. Aku sangat teruja, lalu menerimanya setulus aty ku kerana aku juga sudah jatuh aty dengan nya. Dia sangat baek aty, peramah, dan pemalu. Cuma kadang kala suka membuat aku saket aty!

2 Bulan percintaan kami amat bahagia walau ad ketika nya pertengkaran berlaku. Si dia mula menyembunyikan 1 perkara yang amat selfish bg aku! Sampai aku menitik kan air mata. "Kau sebok dengan ex-gf kau yang suke mengambil kesempatan sampai kau lupe aku neh sape kan???!!!" Memang mencabar bulan tu.
Bulan seterusnya.. Genap 3 bulan bersama, 2-3 hari selepas bertemu, dia telah menyimpan 1 lagi rasia. Rasia si penipu! Betul kata pepatah.. Sepandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah. Rupa2 nya dia sudah buat 1 account private di dua web site yang berlainan.. Perkara ni aku dapat tau ketika dia bersama keluarganya. Tergerak aty ku ingin membuka facebook nya. Amat tak di sangka, dia dan seorang kawan yang aku tak kenali leka berchat di chat box. Dalam chat tu kawan si dia ada punya hasrat untuk mencari cikaro atau lebih mudah dikata BITCH! Dari A-Z aku baca chat mereka. Tak ku sangka, Allah SAW tu nak tunjuk yang si dia ni menipu aku. Thanks oh Ya Allah.. Sesungguhnya Kau lah Tuhan yg Maha Menunjuk lagi Maha Mengasihani aku yang teraniaya dan tertipu.

Dalam chat itu tertulis e-mail milik si dia yang diberikan kepada kawan nya. Si kawan tu pun gembira dan setuju untuk merasiakan perkara ini dari pengatahuan aku. Ya Allah.. Hanya Kau saja yang tau bagaimana hancurnya aty ku dan kepercayaan ku terhadap si dia. Mampu kah aku bertahan dengan manusia penipu lagi durjana ni? Aku pun tak tahu. Aku hanya mampu menyumpah seranah dan menitik kan air mata saja. Kekecewaan melanda tat kala aku percayai nya. Tapi penipuan yang diberikan sebagai balasan. Memang SIAL!!!


Malam aku tahu perkara tu terus aku cuba hacking password utk e-mail itu. Alhamdulillah Allah tu Maha Adil lagi Maha Membantu. Akhirnya aku dapat membuka e-mail itu dengan jayanya. Aku selongkar 1 per 1 e-mail yang terkandung dalam inbox. Kepastian aku untuk membuka account rasia yang di daftar atas email tersebut berjaya ku buka. Sekali lagi aty ku bedegup kencang dan air panas dari mata ku menitik deras. Si dia sanggup berbalas e-mail dengan kawan nya yang tadi dengan nada gembira mempermainkan aku! "Jangan sampai awek aku tau, bahaya.. Heee.." Tu ayat inbox web site yang aku buka.. Makian seranah yang mampu aku luahkan kepada si dia. Selaen inbox, semua kawan yang dia add adalah perempuan yang berbadan gebu, muka cantik dan sexy. Lesbian la paling banyak. Aku pun tak faham.. Ape fungsi aku kalau die perlukan perempuan sexy dan lesbian tu? Comment semua macam kucing nak makan ikan!

Tahap kesabaran aku amat rapuh! 1 lagi web site aku selongkar. Hurmmm.. Parah juga aty aku membaca semua isi yg ada dalam tu. Orang malam2 buta tidur aku plak yang meraung sebab seorang manusia yang pentingkan social life die dari menjaga hubungan dengan kekaseh. Sayang kepala hotak die! Sayang2 dicurang2kan.. !!! Aku tau la dulu kau memang bemasalah social tapi perlu kau nak amalkan sampai sekarang?! Serabut la die neh!

Kandungan inbox memang bombastic la.. Tak mampu aku nak ungkapkan sebab amat menyakitkan aty. Bia aku simpan dan hadiahkan segala bukti kecurangan dia masa bufday dia ;)
PAling tak tahan, Status: SINGLE.. Single? FUCK! Kalau kau betul2 single boleh la aku cari lelaki lain! Tak perlu becinta dengan PENIPU!

Sedih, terluka, hilang kepercayaan dan aty makin keras. Tu yang mampu aku ungkapkan... Bia la Si dia tak tahu bahawanya aku tahu semua ni. Belum masanya untuk aku dedah kan perkara ni selagi dia tak berada depan mata ku.. Akan ku bersabar demi menjaga sejenak hubungan yang dicipta ni.."

Tu lah sedikit sebanyak yang mampu aku ingat dan coretkan di blog ni. Tak ada kena mengena dengan korang yang tak terlibat. Hanya Si penulis (Si Celik IT) dan aku (reader) yang membaca coretan itu.. Aku sempat share note tu dengan beberapa kenalan dan mereka setuju dengan statement aku iaitu "Lelaki sekarang memang tak boleh percaya more than 55%.. Sebab kite tak terokai mereka macam kita teraka hidup kita. The most unfaithful and liar's crown belongs to MEN!" Haha.. Macam2 la yang aku belajar dari note pengarang tu. Ada suka n ada duka dalam percintaan.. Okay.. thanks all from me tonite..

P/s: Gurls out there.. If u are in a relationship with people u know from friends, friends of friends or relative also, make sure u know his background from a-z. He might CHEAT u wheneva he like.. ;) Careful ya!

For men: Dont think u are too cleaver enough to cheat women. Not all of us are stupid and not educated through the Information Technology.. What goes around, comes around.. This re-write note can be use in order to make u realize weather u wanna cheat or not.. :D
Byeee..


For entertainment: ;P

Saturday, May 14, 2011

Olasss.. ;)


Hello..
Long time i didnt update my blog. Hohoho.. just a bit bz with my last sem in my college, Mara Professional College Indera Mahkota.. Bwt, whatcha doin? ;)

Well, actually, i've lots of thing to share but i dont think this is the best time. Hahaha.. Not study for Marketing and E-Learning yet.. Am i crazy enough to write now? Im not sure ;) :P

Hohoho.. Kinda boring, thats why this moment im not study but editing my personal blog..

Monday, January 3, 2011

Hye, BOSAN SUDAH..!!!

Whoaaa... (Tak dapat nak di ucap dengan kata2)
Hari neh hari Isnin.. Esok Selasa.. Lusa hari Rabu pulak. Hari Rabu la hari aku nak kene balik ke kolej kesayangan, Kolej Profesional Mara Indera Mahkota.. Kenape aku sayang sangat kat kolej tu? Senang aje jawaban die.. Da tentu la kolej tu yang bakal kasi aku sijil Diploma in English Communication. Hahaha.. Sudah tak lame untuk aku luangkan masa kat kolej tu. Sekarang aku da semester 5. So far Alhamdulillah result semester aku ok and status aku adelah menyambung pengajian.. That means aku akan habiskan semester 5 tahun neh dan meneruskan pejuangan aku untuk menjalani Latihan Industri or lebih dikenali sbg Practical. Whoaaa.. Tak saba suda.. 3 bulan penentu segala2nya. :)

Hye, Madam Zarina (Ketua Jabatan English) penah bgtau yang starting with our batch, practical will become earlier. That means if its true, after finish final exam, we're going to have practical nye talk then direct to practical. Hohoho... Thus, me and my beloved friends such as Zira, Cyuk, Yana, Jue, Tikah, dan laen2 akan together la join sekaki.. Ahahaha.. but sure la laen2 kot. Tapi amne ade yang same tu lagi bagus sebab sennag nak cari rumah sewa.. :) Love it..

Okay.. malam karang kite update lagi ye.. :)

Bye Bye Forever..~~~

Hello people, once again I'm here. Cause I've got a bit time to spend for my blog. :) Yayaya.. Today I would like to share one more lyric that can describe my mood. Wanna read/sing with it? Here you are.. Please enjoy the moment okay.. :)

jangan pernah sesali
jangan pernah tangisi
semuanya yang pernah terjadi

bila langkah terhenti
itu bukan berarti
hidupmu sampai disini

menangislah owhhhh tersenyumlah

mawar pasti berduri
dan juga hidup ini
penuh kejutan yang tak pasti

anggap ini sebagai
sebuah pelajaran hati
yang bisa kuatkan diri

menangislah owhhhh tersenyumlah
jangan kau berhenti
melangkahlah owhhh berlarilah

selamat tinggal masa lalu
selamat datang lembar baru
selamat tinggal cinta lalu
selamat datang cinta baru
selamat tinggal selamat tinggal

melangkahlah owhhh berlarilah

selamat tinggal masa lalu
selamat datang lembar baru
selamat tinggal cinta lalu
selamat datang cinta baru
selamat tinggal masa lalu
selamat datang lembar baru
selamat tinggal selamat tinggal

jangan pernah sesali
jangan pernah tangisi
semuanya yang pernah terjadi

Andra and The Backbone - Selamat Tinggal Masa Lalu

Some part of this song describe my mood. I do loves this song as it welcoming future year and closing the past year. Lot of things I've faced on 2010. Sad and happy. But most of them made me sad. When I heard this song, its inspire me to be strong. I can cry whenever i like and whatever condition am I in that particular time. I cannot regret although I'm regret already with what have I done during my past. My life must go on whatever will happen in the future. Thanks for those supporting me in whatever I'm doing. Made my strenght become more tigh. :)

*URL for this song
http://www.youtube.com/watch?v=c2NnNf-TQFc

Sunday, January 2, 2011

Rossa - Pudar

http://www.youtube.com/watch?v=-rJ_N5BSmc0&feature=related

Kurasakan pudar dalam hatiku

Rasa cinta yang ada untuk dirimu
Ku lelah dan yang semua yang ada
Ingin ku lepas semua

Sepenggalan hati untuk bicara
Bagaimana kalau ku selingkuh saja
Ku punya banyak teman lelaki
Sepertinya ku kan bahagia

Mestinya kau cari pengganti diriku saja
Karena kita sudah tak saling bicara
Pastikan cerita tentang cinta yang telah lalu
Hanya ada dalam ingatan hatimu

Maafkan aku jika kau kecewa
Cintamu bukanlah untuk diriku
Jika memang semua kan jadi cerita
Ku tau kau semakin terluka..

Hye for once again..
Do you ever heard this song? Pudar by Rossa? If you're never and ever, just click the URL given to listen to it. Nice song for people who is BORING enough with their partner. Ahahaha.. This is one of my favourite song for sometimes. But to me, being unfaithful is my old life. I'm done enough and I'm boring with it. As I'm growing up, I'm looking for FAITHFUL partner. For being serious. For me, I WANT a RELASHIONSHIP but NOT RELASIONSHIT! I'll made a RELATIONSHIT if the person ask (done to me) for it.. :)

To be continue..~~~ :)

Goodbye Black 2010, Welcome Fearfuller 2011..

Assalammualaikum.. (Peace Upon To You)
Alhamdulillah.. Thanks 2 Allah S.W.T because give me an opportunity to continue my life once again.. :) Today (2nd of January 2011) i would like to update 1 post as this is my 1st time update after few years i didn't update my blog..

Topic of the day, Goodbye Black 2010, Welcome Fearfuller 2011..
Why the topic have been chosen? Its so easy.. I've been through very difficulty life on 2010. Starting January to December. And it maybe will be continue in every single of my life.. So sad but what to do? Human only can plan but God the only One that can full fill it as He want..

Honestly I'm quite hate 2010. Full of reasons! I'll share a bit because most of them will have different people involved and different incident. I will hate them (the incidents and the person involved) FOREVER! Why? Because they are LAIRS, MAJOR LOSERS, HYPOCRITES & BOSSY! I felt SUCKS with these kind of persons. Acting like a FOOL.

I hope that one day i can pay all the DIRT that they have done to me. Not because I'm a cruel person but this is to TEACH them of being a PERSON! You can cheat or fooling around other people but not me. I'm the one who like to revenge. But I'd like to pay my revenge with professional way. Not using shaman or what so ever that may destroy my beloved religion, Islam. I'm a Muslim and I'm not doing dirt with using black magic to give lessons to people..

Dear 2010, You're always in my heart, memory and mind.. I hope that I'm not forget what those fucking people done to me. I'm NOT FORGIVE & FORGET.. God always with me and you. If i didnt knew anything, He knew it. If i cannot give you lessons, He will pay you CASH! Remember that. In Malay traditions words (if I'm not mistaken) "Cerah tak semestinya panas, mendung tak berarti nak hujan. Sepandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga.) I like these quotation. Full of lessons.

Next blog will tell you slowly about the 2010 and my coming days..
:)

http://www.youtube.com/watch?v=c2NnNf-TQFc
Andra and The Backbone - Selamat Tinggal Masa Lalu

Click this link to enjoy my Opening 2011..
Have a good weekend ya.. :)